Paasbrunchen in de Georgiuskerk 31 maart + 1 april a.s. (verzorgd door Woodies eten en drinken)
ma 01 apr
|Terborg
De Georgiuskerk zal worden omgetoverd tot een paas brunch restaurant 31 maart en 1 april a..s. Schuif jij ook aan in dit unieke pop-up restaurant? Op diverse foodstands worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd of live voor jullie bereid door één van onze koks.
Tijd en locatie
01 apr 2024, 11:00 – 15:00
Terborg, Hoofdstraat 73, 7061 CH Terborg, Nederland
Over het evenement
- O.b.v. volledige aanbetaling via factuur
Tijden: Start brunch 11:00 Einde brunch 15:00
Data: 31 maart + 1 april
Op diverse foodstands worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd of live voor jullie bereid door één van onze koks. Voor ieder wat wils en dat onder het genot van de melodieën van heerlijke live muziek. Daar wordt iedereen toch enthousiast van? Natuurlijk zorgen we ook voor de kinderen. Regina’s Bakery is aanwezig om samen cupcakes te versieren, en we hebben ook een aparte speelhoek ingericht.
Soepen
- Soep van lente ui met rivierkreeftjes en gerookte zalm
- Verse tomatensoep met gehaktballetjes
- Heldere kippenbouillon met reepjes omelet
Koude gerechten
- Diverse soorten harde en zachte broodjes
- Diverse luxe zoete broodproducten
- Divers zoet beleg
- Diverse soorten luxe vleeswaren
- Diverse soorten luxe kaassoorten
- Carpaccio van rund met truffel, rucola, oude kaas en gedroogde tomaatjes
- Tartaar van zalm en tonijn met miso-mayonaise
- Salade van garnaaltjes met avocado en kwarteleitjes
- Salade van bataat, bowland kaas en geroosterde peer
- Salade van tomaat, komkommer, rode ui en feta
- Aardappelsalade met ei, pulled pork en BBQ-dressing
- Pasta salade met tomaat en mozzarella
Warme gerechten
- Roerei met diverse vers gebakken toppings
- Gehaktballetjes in een saus van tomaat en basilicum
- Huisgemaakte pulled pork
- Beenham met een saus van honing en tijm
- Pasteitje met kalfsragout
- Spies van zalm en gamba’s in dille-roomsaus
- Kroketten proeverij met diverse smaken
- Kipspiesjes met saus van sesam en hoisin
- Quiche met vergeten groenten en vadouvan
Dessert
- Oreo cheesecake met een stroop van Licor 43
- Hangop met verse aardbeien gemarineerd in munt
- Cappuccino crème brûlée
- Pannacotta van kokos met gemarineerde ananas en karamelsaus
- Mousse van witte chocolade met een crème van framboos
- Diverse soorten ijs
- Vers fruit salade
Diverse sappen