top of page
Live cooking Wild proeverij in de Georgiuskerk! 29 oktober a.s.
zo 29 okt
|Terborg
De Georgiuskerk zal worden omgetoverd tot een restaurant 28 en 29 oktober a.s. Schuif jij ook aan in dit unieke pop-up restaurant?
Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijkenTijd en locatie
29 okt 2023, 17:00
Terborg, Hoofdstraat 73, 7061 CH Terborg, Nederland
Over het evenement
Live cooking wild proeverij 2023
Organisatie door Woodies Eten en Drinken.
Prijs vanaf € 59,50 per persoon
Neem hier een kijkje in de menukaart om van de smullen!
Voorgerechten
- Carpaccio van hert met stroop van aceto balsamico, pittige oude geitenkaas, ingelegde vijgen en een salade van wilde spinazie
- Op de huid gebakken duivenborst met spitskool, pure chocolade en gekonfijte Granny Smith
- Witlof salade met bowland kaas, geroosterde pompoen, cashewnoten, rucola en een frisse dressing van granaatappel
- Pastrami van gans met piccalilly, Amsterdamse ui, kwartelei en ingelegde puntpaprika
- Coppa van wildzwijn met bloedsinasappel, geroosterde winterpeen en roggebrood kruim
- Rosé gebakken eend met geroosterde venkel en een dressing van grapefruit
Soepen
- Wildbouillon met julienne van fijne groenten, bosui en uitgebakken wildzwijn spekjes
- Uiensoep met Madeira, zuurdesem crouton en oude kaas
Hoofdgerechten
- Roodpootpatrijs met veenbessenmosterdjus
- Burgertje van wild met kweepeer, gruyère en gekonfijte rode ui
- Hazenpeper, afgemaakt met zilveruien, wortel en champignons
- Wildzwijn wangetjes in een saus van appelstroop, ontbijtkoek en pruimen
- Live gebakken wildzwijn medaillons in een saus van rode port en truffel
- Rolleaux van parelhoen, gevuld met een kruidige roomkaas omwikkeld met zolderspek
- Live gebakken hertenbiefstukjes met bospaddenstoelen en zwarte knoflookboter
Bijgerechten
- Puree van spruiten, oude kaas en spekjes
- Gratin van pastinaak
- Huisgemaakte rode kool
- Gepofte zoete aardappel
- In ganzenvet gegaarde zuurkool
- Quiche van winterse groenten gegratineerd met notenkaas en vadouvan
Dessert
- Appel-peer crumble met karamel bavaroise en vanille-kaneel schuim
- Panna cotta van yoghurt met compote van roodfruit en kletskop van munt
- Snickers dessert met donkere chocolade mousse, witte chocolademousse, brownie, pinda en chocoshot
- Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten
Georgiuskerk evenementenlocatie in Terborg
28 oktober 18.00 uur
29 oktober 17.00 uur
Prijs per persoon €59,50
Inclusief welkoms drankje en live muziek
Tickets kun je bestellen op : https://woodiesetenendrinken.nl/live-cooking-wild-proeverij-2023/
bottom of page