top of page

Live cooking Wild proeverij in de Georgiuskerk! 29 oktober a.s.

zo 29 okt

|

Terborg

De Georgiuskerk zal worden omgetoverd tot een restaurant 28 en 29 oktober a.s. Schuif jij ook aan in dit unieke pop-up restaurant?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live cooking Wild proeverij in de Georgiuskerk!  29 oktober a.s.
Live cooking Wild proeverij in de Georgiuskerk!  29 oktober a.s.

Tijd en locatie

29 okt 2023, 17:00

Terborg, Hoofdstraat 73, 7061 CH Terborg, Nederland

Over het evenement

Live cooking wild proeverij 2023

Organisatie door Woodies Eten en Drinken.

Prijs vanaf € 59,50 per persoon

Neem hier een kijkje in de menukaart om van de smullen!

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert met stroop     van aceto balsamico, pittige oude geitenkaas, ingelegde vijgen en een      salade van wilde spinazie
  • Op de huid gebakken  duivenborst  met spitskool, pure chocolade en gekonfijte Granny Smith
  • Witlof salade met bowland  kaas, geroosterde pompoen, cashewnoten, rucola en een frisse      dressing  van granaatappel
  • Pastrami van gans met piccalilly, Amsterdamse ui, kwartelei en ingelegde puntpaprika
  • Coppa van wildzwijn met  bloedsinasappel, geroosterde winterpeen en roggebrood kruim
  • Rosé gebakken eend met geroosterde venkel en een dressing van grapefruit

Soepen

  • Wildbouillon met julienne van fijne groenten, bosui en uitgebakken wildzwijn spekjes
  • Uiensoep met Madeira, zuurdesem crouton en oude kaas

Hoofdgerechten

  • Roodpootpatrijs met veenbessenmosterdjus
  • Burgertje van wild met kweepeer, gruyère en gekonfijte rode ui
  • Hazenpeper, afgemaakt met  zilveruien, wortel en champignons
  • Wildzwijn wangetjes in een saus van appelstroop, ontbijtkoek en pruimen
  • Live gebakken wildzwijn medaillons in een saus van rode port en truffel
  • Rolleaux van parelhoen, gevuld met een kruidige roomkaas omwikkeld met zolderspek
  • Live gebakken hertenbiefstukjes met bospaddenstoelen en zwarte knoflookboter

Bijgerechten

  • Puree van spruiten, oude kaas en spekjes
  • Gratin van pastinaak
  • Huisgemaakte rode kool
  • Gepofte zoete aardappel
  • In ganzenvet gegaarde zuurkool
  • Quiche van winterse groenten  gegratineerd met notenkaas en vadouvan

Dessert

  • Appel-peer crumble met karamel bavaroise en vanille-kaneel schuim
  • Panna cotta van yoghurt met compote van roodfruit en kletskop van munt
  • Snickers dessert met donkere chocolade mousse, witte chocolademousse, brownie, pinda en chocoshot
  • Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten

Georgiuskerk evenementenlocatie in Terborg 

28 oktober 18.00 uur 

29 oktober 17.00 uur 

Prijs per persoon €59,50 

Inclusief welkoms drankje en live muziek

Tickets kun je bestellen op : https://woodiesetenendrinken.nl/live-cooking-wild-proeverij-2023/

Deel dit evenement

bottom of page