top of page
zo 29 okt
|Terborg
Live cooking Wild proeverij in de Georgiuskerk! 29 oktober a.s.
De Georgiuskerk zal worden omgetoverd tot een restaurant 28 en 29 oktober a.s. Schuif jij ook aan in dit unieke pop-up restaurant?
Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijkenTijd en locatie
29 okt 2023, 17:00
Terborg, Hoofdstraat 73, 7061 CH Terborg, Nederland
Over het evenement
Live cooking wild proeverij 2023
Organisatie door Woodies Eten en Drinken.
Prijs vanaf € 59,50 per persoon
Neem hier een kijkje in de menukaart om van de smullen!
Voorgerechten
- Carpaccio van hert met stroop van aceto balsamico, pittige oude geitenkaas, ingelegde vijgen en een salade van wilde spinazie
- Op de huid gebakken duivenborst met spitskool, pure chocolade en gekonfijte Granny Smith
- Witlof salade met bowland kaas, geroosterde pompoen, cashewnoten, rucola en een frisse dressing van granaatappel
- Pastrami van gans met piccalilly, Amsterdamse ui, kwartelei en ingelegde puntpaprika
- Coppa van wildzwijn met bloedsinasappel, geroosterde winterpeen en roggebrood kruim
- Rosé gebakken eend met geroosterde venkel en een dressing van grapefruit
Soepen
- Wildbouillon met julienne van fijne groenten, bosui en uitgebakken wildzwijn spekjes
- Uiensoep met Madeira, zuurdesem crouton en oude kaas
Hoofdgerechten
- Roodpootpatrijs met veenbessenmosterdjus
- Burgertje van wild met kweepeer, gruyère en gekonfijte rode ui
- Hazenpeper, afgemaakt met zilveruien, wortel en champignons
- Wildzwijn wangetjes in een saus van appelstroop, ontbijtkoek en pruimen
- Live gebakken wildzwijn medaillons in een saus van rode port en truffel
- Rolleaux van parelhoen, gevuld met een kruidige roomkaas omwikkeld met zolderspek
- Live gebakken hertenbiefstukjes met bospaddenstoelen en zwarte knoflookboter
Bijgerechten
- Puree van spruiten, oude kaas en spekjes
- Gratin van pastinaak
- Huisgemaakte rode kool
- Gepofte zoete aardappel
- In ganzenvet gegaarde zuurkool
- Quiche van winterse groenten gegratineerd met notenkaas en vadouvan
Dessert
- Appel-peer crumble met karamel bavaroise en vanille-kaneel schuim
- Panna cotta van yoghurt met compote van roodfruit en kletskop van munt
- Snickers dessert met donkere chocolade mousse, witte chocolademousse, brownie, pinda en chocoshot
- Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten
Georgiuskerk evenementenlocatie in Terborg
28 oktober 18.00 uur
29 oktober 17.00 uur
Prijs per persoon €59,50
Inclusief welkoms drankje en live muziek
Tickets kun je bestellen op : https://woodiesetenendrinken.nl/live-cooking-wild-proeverij-2023/
bottom of page