18, 19 en 20 oktober a.s.
|Terborg
Live cooking Wild proeverij in de Georgiuskerk! 18, 19 en 20 oktober a.s.
De Georgiuskerk zal worden omgetoverd tot een restaurant op 18, 19 en 20 oktober a.s. Schuif jij ook aan in dit unieke pop-up restaurant?
Tijd en locatie
18, 19 en 20 oktober a.s.
Terborg, Hoofdstraat 73, 7061 CH Terborg, Nederland
Over het evenement
Wildproeverij
€64,50 per persoon
Wildproeverij op locatie
Let op, door het klikken op de knop toevoegen aan winkelwagen ga je direct naar de onderstaande website.
Ticketverkoop gaat niet via ons maar via Woodies. Tickets kun je bestellen op : https://woodiesetenendrinken.nl/wildproeverij/
- Georgius kerk Terborg 18, 19 en 20 oktober 18:00 uur
Voorgerechten shared dining
- Carpaccio van hert met stroop van aceto balsamico / pittige oude geitenkaas / ingelegde vijgen / salade van wilde spinazie.
- Op de huid gebakken duivenborst / spitskool / pure chocolade / gekonfijte Granny Smith.
- Witlof salade / Bowland kaas / geroosterde pompoen / cashewnoten / rucola / frisse dressing van granaatappel
- Pastrami van gans / piccalilly / Amsterdamse ui / kwartelei / ingelegde puntpaprika
- Coppa van wildzwijn / bloedsinaasappel / geroosterde winterpeen / roggebrood kruim
- Rosé gebakken eend / geroosterde venkel / dressing van grapefruit
Soepen shared dining
- Wildbouillon / julienne van fijne groenten / bosui / uitgebakken wildzwijn spekjes
- Uiensoep / Madeira / zuurdesem croutons / oude kaas
Hoofdgerechten live cooking
- Roodpootpatrijs / veenbessenmosterdjus
- Burgertje van wild / kweepeer / gruyère / gekonfijte rode ui
- Hazenpeper / zilveruien / wortel / champignons
- Wildzwijn wangetjes / saus van appelstroop / ontbijtkoek / pruimen
- Wild zwijn medaillons / saus van rode port en truffel
- Rolleaux van parelhoen / kruidige roomkaas vulling / omwikkeld met zolderspek
- Hertenbiefstukjes / bospaddenstoelen / zwarte knoflookboter
Bijgerechten
- Puree van spruiten / oude kaas / spekjes
- Gratin van pastinaak
- Huisgemaakte rode kool
- Quiche van winterse groenten / notenkaas / vadouvan
Dessert shared dining
- Appel-peer crumble / karamel bavaroise / vanille-kaneel schuim
- Panna cotta van yoghurt / rood fruit compote / kletskop van munt
- Snickers dessert / donkere chocolade mousse / witte chocolade mousse / brownie / pinda / cocoshot
Afsluitend
Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten
Tickets kun je bestellen op : https://woodiesetenendrinken.nl/wildproeverij/