top of page

18, 19 en 20 oktober a.s.

|

Terborg

Live cooking Wild proeverij in de Georgiuskerk! 18, 19 en 20 oktober a.s.

De Georgiuskerk zal worden omgetoverd tot een restaurant op 18, 19 en 20 oktober a.s. Schuif jij ook aan in dit unieke pop-up restaurant?

Live cooking Wild proeverij in de Georgiuskerk!  18, 19 en 20 oktober a.s.
Live cooking Wild proeverij in de Georgiuskerk!  18, 19 en 20 oktober a.s.

Tijd en locatie

18, 19 en 20 oktober a.s.

Terborg, Hoofdstraat 73, 7061 CH Terborg, Nederland

Over het evenement

Wildproeverij 

€64,50 per persoon

 Wildproeverij op locatie 

Let op, door het klikken op de knop toevoegen aan winkelwagen ga je direct naar de onderstaande website. 

Ticketverkoop gaat niet via ons maar via Woodies. Tickets kun je bestellen op : https://woodiesetenendrinken.nl/wildproeverij/

  • Georgius kerk Terborg 18, 19 en 20 oktober 18:00 uur

Voorgerechten shared dining

  • Carpaccio van hert met stroop van aceto balsamico / pittige oude geitenkaas / ingelegde vijgen / salade van wilde spinazie.
  • Op de huid gebakken duivenborst / spitskool / pure chocolade / gekonfijte Granny Smith.
  • Witlof salade / Bowland kaas / geroosterde pompoen / cashewnoten / rucola / frisse dressing van granaatappel
  • Pastrami van gans / piccalilly / Amsterdamse ui / kwartelei / ingelegde puntpaprika
  • Coppa van wildzwijn / bloedsinaasappel / geroosterde winterpeen / roggebrood kruim
  • Rosé gebakken eend / geroosterde venkel / dressing van grapefruit

Soepen shared dining

  • Wildbouillon / julienne van fijne groenten / bosui / uitgebakken wildzwijn spekjes
  • Uiensoep / Madeira / zuurdesem croutons / oude kaas

Hoofdgerechten live cooking

  • Roodpootpatrijs / veenbessenmosterdjus
  • Burgertje van wild / kweepeer / gruyère / gekonfijte rode ui
  • Hazenpeper / zilveruien / wortel / champignons
  • Wildzwijn wangetjes / saus van appelstroop / ontbijtkoek / pruimen
  • Wild zwijn medaillons / saus van rode port en truffel
  • Rolleaux van parelhoen / kruidige roomkaas vulling / omwikkeld met zolderspek
  • Hertenbiefstukjes / bospaddenstoelen / zwarte knoflookboter

Bijgerechten

  • Puree van spruiten / oude kaas / spekjes
  • Gratin van pastinaak
  • Huisgemaakte rode kool
  • Quiche van winterse groenten / notenkaas / vadouvan

Dessert shared dining

  • Appel-peer crumble / karamel bavaroise / vanille-kaneel schuim
  • Panna cotta van yoghurt / rood fruit compote / kletskop van munt
  • Snickers dessert / donkere chocolade mousse / witte chocolade mousse / brownie / pinda / cocoshot

Afsluitend

Uitgebreide kaastafel met diverse soorten dips, vijgenbrood en geroosterde noten

Tickets kun je bestellen op : https://woodiesetenendrinken.nl/wildproeverij/

Deel dit evenement

bottom of page