OVER DE KERK //

In de 600-jaar oude stad Terborg staat de prachtige Georgiuskerk. Deze monumentale kerk uit 1842 is in 2018 verkocht en geheel verbouwd tot unieke evenementenlocatie. Een bijzondere plek, smaakvol verbouwd met behoud van originele stijlelementen maar compleet geoutilleerd met allerlei voorzieningen. Aan de achterzijde is een groot verhoogd zuid gericht terras gecreëerd met uitzicht op natuurgebied De Paasberg en Kasteel Wisch.

Deze prachtige locatie kunt u boeken voor onder andere uw fashionshow, (bedrijfs)feest, bruiloft, lezing, (herinnerings)bijeenkomst en er kan zelfs getrouwd worden in deze voormalige kerk.

De ruimte is geheel flexibel in te richten en onder andere voorzien van bar met tapinstallatie en koelingen, divers meubilair, sfeervolle ledverlichting, infrarood verwarming, uitgebreide keuken en dames en heren toiletgroepen.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Welkom in onze Georgiuskerk!